Miljonär i kväll?

Hoppas på stora cash i kväll.... Yeah right!


Ny telefon

Har tagit över Rs HTC. Med den kan jag göra allt. Utom att blogga. Och det retar mig! Det är hur enkelt som helst att lägga upp bilder på fb t ex, men till bloggen går inte. Nä, då måste jag föra över bilderna till datorn och blogga därifrån och då blir det genast ett projekt och då blir det inte av. Synd, för till IPhone har blogg.se en app som gör det görsmidigt att blogga från telefon - med och utan bilder. Men den finns inte till android. Synd. Jättesynd. För i huvet har jag trevliga blogginlägg varje dag med tillhörande bild, men det är sååå bökigt. Jaja, e inte detta ett i- lands problem så säg!

Ikväll hyr vi jägarna 2. Spännande!


Är det inte typiskt?

Vi ska julhandla idag. Tänkte åka till siba på backaplan för tanken är ett ps3 till barnen. Har lite funderingar kring detta då de fick ett Wii för två år sen. Men vi känner vi vill ha en konsol med riktiga handkontroller där man kan spela spel som NHL och FIFA t ex. Kan man säkert på Wii oxå men grafiken e bättre på ps3. Hävdar någon.
Men då, nu när vi är färdiga och ska åka, vem sussar inte så sött då? <3


Kan man skämma bort sin bebis?

Ja, detta funderar jag mycket på idag. Jag har bara i dag fått två kommentarer kring detta. Dvs. att jag skämmer bort Vilma. Men kan man verkligen skämma bort en bebis som är bara sex veckor gammal? Vad de anklagande menar är väl att jag genom att inte låta henne skrika sig hes utan ammar, gungar, buffar, bär, kör i vagn osv vänjer henne vid detta och på så sätt skapar min egen onda cirkel?

Jag är inte helt överens med detta. Jag tror att det bästa för en sån liten tjej är att om hon vill ha närhet så ska hon få det, vill hon gungas lite för att hon kanske har ont i magen så ska hon gungas. Men jag skulle inte dalta så här med ett äldre barn. Vilket får mig att ställa frågan: Var går gränsen? Kan en tremånaders bebis skämmas bort? En sexmånaders? Kan det vara så att jag redan nu vänjer henne vid att så fort hon skriker så kommer mamma?


Uppdatera lite kanske?

Jag är ledsen, men jag hinner inte. Något. Som vanligt. Men nu har jag dammsugaren igång och Vilma sover som en gris så då tänkte jag passa på!

Livet flyter på. Det är hämta här, lämna där, köra dit, vara där. Vi var i Sundahallen igår, alla minus Robert. Ungarna är fantastiska nu. De simmar och dyker och badar och har såå roligt tillsammans. Det värmer i det jäktade mammahjärtat!

Och så - äntligen! Vilma skrattade högt för första gången igår! Jag vet inte vad jag gjorde men roligt var det! Åh, det är så ljuvligt! Allt man hör i sex veckor är högljutt skrik och så helt plötsligt - ett hjärtligt och innerligt skratt! Underbart och inte ett öga torrt. Nu ska vi bara försöka upprepa bravaden..... *hmm*

I helgen packar jag ner barnen (E + E + V) i bilen och flyr till mormor och morfar. R ska på julbord och jag tänker INTE spendera en lördageftermiddag, kväll plus söndagförmiddag ensam med dessa tre. Nej. Så vi åker till öa en vända. Ska bli härligt och ungarna längtar verkligen. Ont i hjärtat bara att J inte kan följa med, men de skulle ha kalas bl.a. så det får bli en annan gång....

Har fått "ta över" R's jobbmobil, en HTC. Och gud så bra den är! Nu kan jag spela Wordfeud mest hela tiden. Och, såg jag nu, när det ringer från ett nummer som inte finns i kontaktboken så kontaktar den hitta.se och informerar om VEM det är som ringer! Fantastiskt måste jag säga!

Nä, ha en skön decemberdag. Här håller vi tummarna för snö!


Syskonkärlek

på hög nivå......

RSS 2.0