Fredagsmys?

Mineralvatten och snus. Kul. Gillar att banta. Not! R är solidarisk och dricker öl och käkar salta pinnar å chips. Ännu mer kul. Andas djupt. Mera vatten. Snart får jag sova!


Dansmoves eller bara en knäppis?

Sitter å väntar utanför barnens skola. Snett framför mig står en man och beter sig tja, märkligt. Han snurrar runt, tar sidosteg, gör moves med händerna (tänk Kenneth Andersson VM 94) och spänner ansiktet.... Folk tittar men det bekommer honom inte. Plötsligt kommer en litern tjej och han slutar, blir som vanligt och går i väg. Lite eftermiddagsjympa?


Stora tjejen!

Oj vad fort tiden går! Vilma tio månader är nu 80 cm lång och väger 11 kilo!! En lååång tjej om man får tro kurvorna.... :-) För tio månader sedan var hon 48 cm lång och vägde 3800.... Det ni! Tänk att fördubbla sin längd och tredubbla sin vikt på 10 mån!!


På BVC!

De har ett lekrum på BVC. Typ världens roligaste enligt Vilma och den enkla anledningen till att vi typ alltid är här en halvtimma före utsatt tid....


Kan inte sova...

Tät och snorig trötter kommer inte till ro.... Myser på min arm i soffan i stället och stora lilla Ella får klara kvällsbestyren själv. Robert är med Emil på fotbollsträning. Vad hade man inte gjort för att kunna klona sig?


Shopping!

Hade några grannar här igår på en Me and I visning! Såååå fina kläder och jag hade lätt kunnat köpa massor! Men detta landar i min låda nästa vecka:


Förkyld liten docka...

Näsan rinner, hon nyser, hostar, gnäller och vill helst bara sova..... Min lilla tjej! Tänk vad fort det går! Igår jättepigg på Ikea och idag.... Jaja, det hör till och vi passar på att ta en lugn hemmadag. Passar mig som är lite låg utan mat, väldigt bra....
Vi köpte en lära-gå-vagn till Vilma igår! Tokfisen hade ett eget sätt att använda den!


Mums!

Frukost, lunch och middag. Ett tag framöver. Hej hopp!


A walk down the memory lane...

Mikael kom förbi med ett usb-minne häromdagen. På det hade han laddat upp kort som jag tagit mellan 05-08.
Storögda satte jag och barnen oss för att titta. Tänk vad lite kort gör! Berör, glädjer, upprör, ja, massor med
känslor brusar upp! Här är ett smakprov
 
 
 

Namngivning för finaste Noah!


Mot Varberg!

Herregud! Man tror man har gott om tid men ingen tid i världen räcker för att tvätta, klä och mätta fyra barn samtidigt som man själv vill visa sig från sin bästa sida!
Men nu så, jag har säkert glömt hälften men det kan inte hjälpas- vi är på väg!


Vardagsdilemma

Livet med barn är kantat av beslut och dilemman. Som fredagskvällarna t ex. Fångarna på fortet vs Dobidoo. Jag vill se Dobidoo. Barnen fångarna på fortet. Vem vinner? Tja, inte jag!
Om inte, har man världens bästa grannar eller vad? Sagt och gjort- barnen sitter hos grannarna å kollar tv. Jag sitter och ser på Dobidoo!!! :-)


Heja Beauty Planet!

Beställde igår schampo och balsam från Beauty Planet. Gissa vad som kom i lådan idag? Så ska det se ut!


Ute is the place to be!!

Hon ska ut. Hela tiden! Och ingen annanstans är hon så nöjd. Så mellan skurarna-på med överdragsbyxor, skor å mössa!


Little miss gnällspik!

Vilma har nya rutiner. Vaknar 06.00 istället för 04.50. Helt fantastiskt skönt! En flaska välling och morgonmys i sängen så är vi redo för en ny dag.
Inte idag dock.
Vilma vaknar 6 men är genomsvett och fortfarande grymt trött. Jag har mensvärken från hell. Lite välling och somna om tänker jag. Tänkte jag ja. Vilma, trött som tusan, gnäller å gnyr å tänker inte alls somna om!
Ner och tar morgon då. Gnället fortsätter och till råga på allt har hon lagt till med Ella-skriket. Ett tecken på missnöje som skär, verkligen skär, i öronen! Suck. Vid nio lägger jag henne igen och nu halv tio hör jag skriker uppifrån. Det låter till och med som om hon knackar efter mig!?

Idag kommer Jessica hit! Tjohoo! Jag ger V till henne och drar till frisören. Helt ok!


Sommaravslutning

Varje år försöker vi åka till Åstol helgen innan skolan börjar och samma helg som Tjörn runt är. Det blir som en liten avrundning på sommaren och en uppladdning för hösten. Perfekt!
Det enda tråkiga är väl att de stora barnen inte kunde hänga på i år....


Boktips!

Här kommer ett litet boktips för er som har tid över!


Sovmorgon!

Vilma sov mellan oss i natt. Vaknade vid den vanliga tiden, runt fem. R som ska upp å jobba gjorde välling till Vilma som hon åt i ett nafs. Sen- hör och häpna - somnade hon om!!! Vi vaknade kvart i sju nästa gång! Underbart.

De stora barnen sover fortfarande men jag ska börja fixa med matsäck. Vi ska med kompisar till Svenshögens badplats. Dvs insjö. Som varken jag lr mina barns badat i förut! Ska bli spännande!


Semester!

Efter att ha jobbat 53 timmar på en vecka gick jag i fredags på "semester"! På obestämd tid.... :-)
Detta innebar uppblossning av magkatarr samt outhärdlig trötthet! Därav frånvaron på bloggen.
Men idag är vi Tillbaks på banan. Röjning av hus och trädgård gällde idag. På en av årets varmaste dagar. Jaja, hade det inte gjorts idag hade jag fått göra allt själv imorgon då R börjar jobba. Tänk att tio veckor går så fort!!!
Fyndat på rean gjorde vi visst idag oxå. Numera står en studsmatta i vår trädgård till barnens förtjusning. 3200 har den kostat (med nät och stege) och hela faderullan blev vårt för 650 kronor!! Ett kap man inte tackar nej till! Så nu innebär livet att parera när ungarna ryker ihop i mattan, när de inte kan turas om eller hoppar för många samtidigt. Kul. Hmm, kanske kan jag övertala Robert att vara pappaledig ett tag till!?
Imorgon ska jag bli av med min "insjöoskuld"! Mer info kommer! <3


Veckans värsta dag avbockad

Började 06.45 i morse. Och slutade 21.00. Utan rast idag då det aldrig blev av. Är trött nu.... Sista veckan på sommarschemat sen får jag be en bön om att de vill ha mig Tillbaks å ringer in mig då å då.... Resten av denna veckan jobbar jag: Ons 16.30-21.15, tors 16.30-21.15 samt fredag 6.45-16.45. Skönt med kvällspass för då får jag gott om tid till barnen. Idag träffa jag Vilma typ en halvtimma innan jobbet. Abstinens.


Hösten är här!?

Regnet det bara öser ner. Blåser gör det. Och på jobbets gräsmatta har mängder av löv samlats. Inte undra på att man får lite höstkänslor! Annars gillar jag hösten. När livet tar sin gilla gång igen med jobb, skolor, aktiviteter och rutiner. Man lagar god mat som soppor och långkok. Det blir helt ok att kura i soffan med en filt, tända ljus och ett glas vin. Det kommer massor av bra program på tvn. Mysigt! Men det hade känts bättre om det hade blivit sommar först....


Gillar!

Gpsen Telia navigator! Laddade ner den igår (ett års prenumeration ingick i mitt abonnemang- kostar 99 /månad annars!) då jag skulle på en träff m föräldragruppstjejerna i Ucklum idag. Inte bara visade den helt rätt utan den informerade mig även om hastigheten på de olika vägarna OCH larmade när jag körde för fort! Hade det inte vart så att jag jobbar i morgon så hade jag knappat in en okänd adress å bara kört!! :-)


Ja må han leva!

I fredags fyllde min kärlek 32 år. Överraskade honom med ett mobilfodral i present. That's it. Men han e sannerligen världens bästa å blev jätteglad! Jag hade nog inte kunnat hålla masken.... Men, vid ett-tiden dimper "min" present ner. I form av lillasyster Jennifer. Hon ställde upp som barnvakt så att jag å R kunde få en eftermiddag på tumanhand och åka ner till stan, sitta på uteservering, dricka öl och bara umgås! Hur mysigt som helst! Sen följdes kvällen upp utav grill å TP spel med bästa grannarna! Härligt!


Avkoppling!

Tre dagars ledigt. Semester på ön. Lugn och ro!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3062953/images/2012/pic_501aa37b9606ee0b7a0001ee.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3062953/images/2012/pic_501aa396ddf2b3760b000067.jpg" class="image">


RSS 2.0